Info

Harrasta kotona -sivusto kokoaa lapsille ja nuorille suunnattuja taiteen harrastamisen ja kokemisen verkkosisältöjä. 

Sivuston linkit ohjaavat eri julkaisijoiden nettisivuille. Harrasta kotona -tiimi on tutustunut kaikkiin sisältöihin ja varmistanut että ne soveltuvat lapsille ja nuorille. Jokainen sisällöntuottaja vastaa itse sisällössään käyttämiensä tekstien, kuvien ja äänien käyttöoikeuksista.

Sivuston ovat tuottaneet Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto, Kulttuurikeskus PiiPoo ja Lastenkulttuurikeskus Verso yhteistyössä useiden eri lastenkulttuurikeskusten kanssa.

Sivujen sisältöjen tuottajina ovat mm. suomalaiset lastenkulttuurikeskukset ja taiteen perusopetuksen toimijat, taidekasvattajat, taidelaitokset ja taiteilijat.

Harrastakotona.fi on useissa eri organisaatioissa työskentelevien lastenkulttuurin ammattilaisten ylläpitämä sivusto. Sivuston konseptista vastaa Kulttuurikeskus PiiPoo, jossa Pilvi Kuitu on ideoinut sivuston ja johtaa Harrasta kotona-tiimiä, Teija Longi on suunnitellut graafisen ilmeen ja Saara Kartimo päivittää sivulle uusia sisältöjä. Sivuston rakentamisesta ja teknisestä ylläpidosta vastaavat Lastenkulttuurikeskus Versossa Terhi Siippainen ja Julia Vatanen. Harrastakotona.fi-toiminnan koordinoinnista vastaa Suomen lastenkulttuurikeskusten liitossa Hanna Nordström ja taidekasvattaja Henri Peltola. Mukana työryhmässä ovat myös mm. Annina Ylikoski Pohjanmaan lastenkulttuuriverkosto BARKista (käännökset) sekä Sarina Pulkka ja Riikka-Leena Puistola Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARXista (Instagram-nostot).

Päivitämme sivustoa jatkuvasti. Yritämme parhaamme mukaan olla vikkeliä ylläpidossa ja viestinnässä, mutta huippunopeuteen emme yllä muiden tehtävien vuoksi. Varsinkin kesäaikana päivittämisessä on lomien vuoksi pitkääkin viivettä. Kiitos kärsivällisyydestänne!

Harrastakotona.fi-sivusto on toteutettu opetus- ja kulttuuriministeriön yleisavustuksella lastenkulttuurin edistämiseen.

Lisätietoja:

Hanna Nordström

viestintäkoordinaattori
Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto
044 368 1824
hanna.nordstrom (at) lastenkulttuuri.fi